Pla d'Acció Nudista 2021 a Catalunya


Com a president del CCN i de la FNNC he començat a redactar una proposta que he anomenat “Pla d’Acció Nudista 2021 a Catalunya” que serà un conjunt d’accions per intentar millorar la situació del nudisme a les platges de tradició nudista de Catalunya. Aquest document estarà obert a propostes per millorar-lo.

Un cop elaborat haurà de ser ratificar en una assemblea extraordinària de socis del CCN i després en l’assemblea de la FNNC.
Hem d’actuar i cal la màxima implicació dels nudistes per trobar i aplicar les propostes. I cal buscar el màxim consens, evitant posicions intransigents o radicals. No és fàcil, però si no fem res el nudisme disminuirà a moltes platges. En algunes ja ha disminuït massa i està en perill.
Però no hem de ser negatius, i sobretot no hem de deixar d’anar a les platges de tradició nudista. Siguem positius i treballem amb optimisme.

Enllaç del document Pla d’Acció Nudista 2021 a CatalunyaAquest és un primer esborrany, podeu opinar i fer aportacions constructives a la proposta als fòrums del web del CCN o al grup NUCAT de facebook.

Un dels temes importants per portar-lo a terme és la xarxa de voluntaris de les platges nudistes. Aneu-vos apuntant.

Salut i nuesa,

Segimon Rovira Comas