Mugrons lliures (topless) aquest estiu 2018


Aquesta primavera hi ha hagut la discussió sobre el topless a les piscines municipals de l'Ametlla del Vallès on han fet una consulta entre les dones del poble per demanar si volien fer topless o no, ja que fins ara estava prohibit. Per sort ha sortit que sí. Un col·lectiu de dones anomenat Mugrons Lliures han protestat per la consulta i per la discriminació que suposa no permetre el topless a les piscines.

Banyar-se o prendre el sol en topless és una qüestió de llibertat individual. No s'han de fer consultes sobre drets o llibertats individuals, un grup de persones no poden regular la llibertat d'altres. En aqeust sentit ja s'han manifestat el Síndic de Greuges de Catalunya i també des de l'Institu Català de la Dona. Per altra banda no pot ser que cada municipi faci una cosa diferent, el millor és permetre-ho i reclamar-ho a totes les piscines municipals de Catalunya.

Des del col·lectiu nudista en els espais on no està permès el nudisme, almenys el topless és una forma de banyar-se o prendre el sol que s'acosta més a la nuesa, i que també va acostumant als usuaris a veure altra gent amb poca roba.

Aquest estiu mugrons lliures a les piscines municipals de Catalunya!! Animeu-vos!