Bloc NUCAT (117)

Valorar aquest article
(3 vots)

A finals d’any és temps de balanç i de previsions pel nou any. Des de NUCAT volem col·laborar en promoure activitats que permetin gaudir del naturisme al llarg de l’any. Promourem les activitats que organitzen les entitats i els centres naturistes i en proposarem de pròpies per augmentar la diversitat i varietat.


 

També volem que sigui un any pròsper pel naturisme, i per això impulsarem uns debats oberts a tots els nudistes o naturistes per parlar de com volem que sigui el naturisme en els propers anys a Catalunya. Us animem a participar i col·laborar-hi.

 

Us desitjo un feliç i pròsper 2014 en què pugueu gaudir del naturisme.

 

Segimon

www.nucat.cat

 

Dilluns, 23 Desembre 2013 07:39

Bones Festes i un Feliç 2014

Valorar aquest article
(1 Votar)

Us desitgem de tot cor que tingueu unes bones festes i que tots plegats gaudim d'un bon any 2014 amb activitats i projectes naturistes.

 

Regalem petons i abraçades!

Valorar aquest article
(6 vots)

El nudisme no té una legislació específica dins del marc legal espanyol i català. Això fa que en teoria el nudisme estigui permès en tots els espais públics, però a la realitat no sempre és així i alguns ajuntaments limiten el nudisme en els seus municipis. Per altra banda una minoria de les persones que fan nudisme a les platges estan associats a una entitat naturista que els pugui representar. Què és el que volem els naturistes o nudistes? No hi ha un posicionament oficial clar sobre com han de ser els espais nudistes. Per una banda hi ha platges nudistes senyalitzades, i també hi ha altres platges on es fa nudisme no senyalitzades, tot i que es permès el nudisme en els espais públics no es fa nudisme en la majoria de platges, hi ha nudistes que es queixen que en les “platges nudistes” cada vegada hi ha més “tèxtils”. Seria millor trobar una postura consensuada sobre els espais on fer nudisme? 

Des de NUCAT es proposa debatre diferents temes sobre com voldríem que fos el nudisme a l’any 2020 a Catalunya. Primer es podran fer propostes, debatre-les i finalment es farà una sessió presencial a la primavera del 2014 per consensuar unes conclusions per cada tema proposat. Perquè aquestFòrum Naturisme 2020 es pugui realitzar cal que un bon nombre de persones estiguin disposades a participar en el debat i fer propostes. Esteu convidats tots els naturistes o nudistes i tots els representants d’entitats naturistes de Catalunya.

La primera fase de participació es realitzarà a través de la comunitat NUCAT: www.nucat.cat

Aquí teniu algunes propostes de temes per debatre, es poden modificar o afegir-ne més:

  1. “Platges nudistes senyalitzades i nudisme lliure” (nom provisional).
  2. Promoció del nudisme a Catalunya.
  3. Nous centres naturistes a Catalunya.
  4. DAFO del nudisme a Catalunya.
  5. Organització i finançament de NUCAT.
  6. Legalitat sobre nudisme a Catalunya?

Us animem a participar en el que pugueu, a fer les vostres propostes pel futur del nudisme a Catalunya. Cal que hi hagi un bon nombre de voluntaris per poder-se realitzar aquest Fòrum Naturisme 2020.

Trobareu més informació i podeu donar la vostra opinió als fòrums de la comunitat NUCAT. Creieu que pot ser útil un acte com aquest? 

Valorar aquest article
(3 vots)

Es van perfilant les activitats de la festa de NUCAT per celebrar el 3r aniversari del Projecte NUCAT i el 2n aniversari de la comunitat NUCAT.

La festa serà el diumenge 1 de setembre a la platja "nudista" de la Murtra de Viladecans, Baix Llobregat, de les 10 a les 13 h.

Les activitats provisionals previstes són les següents, però encara se'n poden afegir de noves segons les propostes i poden variar: 

- Rebuda (a partir de les 10 h.)
- Salutació del Sol (ioga)
- Roda energètica.

- Joc del mocador.
- Vòlei platja.
- Concurs/Mostra de castells i figures de sorra per a nens i adults.
- ...

 

Animeu-vos a participar i reserveu-vos la data!! Segur que ens ho passarem bé i ens podrem conèixer una bona colla de naturistes!

Per poder fer previsions d'assistència aneu-vos apuntant a l'esdeveniment de la comunitat o bé a l'esdeveniment de Facebook.

Valorar aquest article
(2 vots)

El dimecres 14 d'agost de 2013 la ràdio la Xarxa (www.laxarxa.com) va realitzar un programa sobre naturisme amb la participació de Joaquim Plana del Club Català de Naturisme, Emili Vives del poble naturista del Fonoll i Segimon Rovira de NUCAT. Podeu escoltar-lo aquí mateix.

 

Valorar aquest article
(4 vots)

El 31 d'agost de 2011 es va obrir la comunitat NUCAT, per tant aviat farà dos anys. El projecte NUCAT ha passat el 3r aniversari. Han estat 3 anys intensos de propostes i de molta participació de naturistes-nudistes. Tenim una bona comunitat d'usuaris actius i que va creixent. Tot això ho volem celebrar amb els usuaris de la comunitat i tots els amics de NUCAT.

La festa serà el diumenge 1 de setembre a la platja "nudista" de la Murtra de Viladecans, Baix Llobregat, a partir de les 10 h.

A través de la comunitat NUCAT es prepararà i s'organitzarà aquesta festa. Si voleu participar en l'organització o aportar idees hi ha un fil obert als fòrums de la comunitat. Totes les propostes seran ben rebudes. Volem que la festa sigui organitzada entre tots i sigui participativa per passar-nos-ho molt bé. Per això els detalls de la festa s'aniran coneixent a través dels fòrums de NUCAT.

Animeu-vos a participar, reserveu-vos la data!!

També s'ha creat un esdeveniment a Facebook

Valorar aquest article
(8 vots)

Foto: NUCAT

El diumenge 4 d'agost s'ha fet una cadena humana naturista amb el lema "Despulla't per la independència" com una més de les cadenes que es fan a Catalunya com a preparatiu de la cadena que es farà l'11 de setembre i que recorrerà 400 quilòmetres de Catalunya des de l'Alt Empordà fins al Montsià. Aquest acte ha estat convocat per l'ANC de Palamós i ha reunit unes 70 persones a la cala Estreta de Palamós. 

Foto i vídeo: JORDI RIBOT / ICONNA - EFE

 

La notícia s'ha publicat en diferents mitjans de comunicació com Vilaweb, El Periódico de Catalunya

Valorar aquest article
(0 vots)

Ens voleu enviar fotos de les platges o rius on feu nudisme? És per tenir una arxiu de llocs on es fa nudisme de Catalunya i de les Illes Balears per poder-ne fer una guia naturista-nudista. Ens falten molts llocs d'interior, com rius i embassaments, i també de platges. En les fotos no cal que surtin persones, i si n'hi ha millor que siguin de lluny, que no s'identifiquin o que no els molesti sortir a la foto. Aquestes fotos es publicaran al web de NUCAT, a Facebook i a Twitter. Els que ho desitgin els sortirà el seu nom com autors de les fotografies.

Podeu enviar les fotos per correu electrònic (projectenucat @ gmail.com), a través de la comunitat NUCAT o través de la pàgina de Facebook.

Moltes gràcies per avançat!!

Valorar aquest article
(9 vots)

La comunitat NUCAT és una xarxa naturista-nudista on no es censura la nuesa natural que representa el nudisme. Aquí cap empresa americana pot reprimir la naturalitat de la nuesa, ni ningú pot denunciar per hipocresia o per qualsevol altre interès.

Dimecres, 31 Juliol 2013 05:46

Tu ets lliure per escollir!

Valorar aquest article
(7 vots)

A la platja o a la natura som lliures per escollir la indumentària i sense censures!

Pàgina 1 de 9

Segueix-nos també a

            

Coneixes la comunitat NUCAT?

Si vols conèixer la Comunitat NUCAT llegeix la presentació de la xarxa dels naturistes i nudistes catalans.

Accés comunitat NUCAT

Butlletí Digital NUCAT

Si no sou membres registrats però voleu rebre informació i notícies sobre nudisme, naturisme i del Projecte NUCAT us podeu subscriure al Butlletí Digital de NUCAT.

Registre Butlletí Digital NUCAT

Usuaris / visitants

Hi ha 27 convidats/des i 3 membres en línia

Google Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish